Zakelijk

SmartphoneStuk.nl is de aangewezen speler om de consumentenmarkt te bedienen, maar we zijn nog beter in het bedienen van de zakelijke markt!

Schade aan een smartphone gebeurt gemiddeld 1,8x per jaar, voor ongeveer de helft van deze schades laat men de smartphone repareren. Op het moment dat uw bedrijf 100 werknemers heeft, zal het al snel in de papieren oplopen. De kosten van de reparaties is daarbij een eerste, maar wat ook zeker meespeelt zijn;
– de kosten van een niet vakkundige reparatie
– uw reiskosten
– uw parkeerkosten
– de tijd zonder uw toestel
– de kwaliteit van de onderdelen die de reparateur gebruikt
– de garantievoorwaarden

SmartphoneStuk.nl heeft hier een duidelijk antwoord op. Onze formule is ontwikkeld voor de harde werker welke zijn tijd respecteert en gaat voor kwaliteit.
Een schade kan gebeuren, een reparateur kies je.

ONZE KERNWAARDES, UW VOORDELEN

Bij SmartphoneStuk.nl hebben we de zaakjes goed op orde en onderscheiden wij ons van de talloze reparatie/herstelkotjes in het centrum.

SNEL

SmartphoneStuk.nl kenmerkt zich door ons snelle handelen, wij hebben afspraken met de importeurs van alle merken. Indien wij uw benodigde onderdeel niet op voorraad hebben zal dit uiterlijk 3 dagen duren.

GEDIPLOMEERD PERSONEEL

SmartphoneStuk.nl leidt de eigen reparateurs op, ongeacht de ervaring. Wij hebben ons eigen interne opleidingsprogramma, welke iedere nieuwe reparateur dient te doorlopen alvorens deze zelfstandig mag repareren. Wij willen onze beste kwaliteit en service garanderen door ons eigen personeel met dit programma op te leiden. Het gebeurt dan ook regelmatig dat een reparateur in spé een dag meeloopt met onze eigen reparateur.

BETROUWBAAR

SmartphoneStuk.nl is de uitgekozen partij als u gevoelige informatie op uw toestel heeft. Wij garanderen uw privacy voor de volle 100%. Wij vragen geen pincode zolang dit niet nodig is, wij stoppen geen kabels in uw toestel om uw data te kopiëren, het toestel mag uit staan als u het aan de reparateur geeft en u kunt zelfs de volledige reparatie meekijken! Wij voeren geen reparaties uit in een donker kamertje achter in een winkelpand, u kunt alles zien, 100% transparant.

BESTE ONDERDELEN

SmartphoneStuk.nl maakt uitsluitend gebruik van originele onderdelen. In de huidige markt is er een groot prijsverschil ontstaan tussen reparateurs, het verschil in prijzen is onder andere te onderschrijven aan het verschil in kwaliteit van de onderdelen. Door onze prijsafspraken met de importeurs kunnen wij u de beste prijs geven. Niet met een Chinees B-merk, maar met een onderdeel van de officiële fabrikant.

GARANTIE

SmartphoneStuk.nl geeft als enige in de markt garantie op zakelijke reparaties!
Wij hebben vertrouwen in onze reparateurs en onze onderdelen. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis, maar dat risico hoeft u niet te dragen. Op antennes en accu’s geven wij 3 maanden garantie, op iedere andere reparatie geven wij 6 maanden garantie.

CONTACT

Al met al zijn er dus veel voordelen te behalen met SmartphoneStuk.nl zakelijk, bespaar geld, tijd en moeite terwijl u kiest voor een betere reparatie.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor SmartphoneStuk.nl zakelijk?
Heeft u interesse of vragen?
Mail naar info@smartphonestuk.nl

 

'); }, false );