Over ons

Over Ons

Innoverend, vernieuwend, leergierig, punctueel en niet snel tevreden. Graag willen wij u voorstellen aan SmartphoneStuk.nl. Dit geniale concept was 2012 al geboren en bedacht door dhr. D. Dekker in Nederland. Alle credits gaan naar hem.

Wij, gespecialiseerd in smartphone, tablet, macbook,en , durven met trots te zeggen dat als een  toestel bij ons niet te repareren is, het toestel echt niet te repareren is! Echt geen arrogantie, enkel feiten.
Geld verdienen is niet onze drijfveer, liefde en passie voor het vak is wat ons in leven houdt.
Liefde en passie voor ons vak is de drijfveer. Dit is terug te zien in het product dat we leveren. Enkel tevreden met het beste! Als het gaat om uw GSM mag u met minder geen genoegen nemen.

De perfecte service voor iedereen met een GSM of tablet. Voor meerdere bedrijven bieden wij de perfecte oplossing. Zakelijk bieden wij meerdere voordelen en ook kostenbesparende alternatieven.

Service en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel en uiteraard streven wij naar 100% tevreden klanten. Wij doen ons uiterste best u een reparatie te laten beleven en nodigen u graag uit mee te kijken tijdens de reparatie. Onze monteurs vertellen u graag meer over uw reparatie. We zijn transparant en eerlijk. Altijd vooraf een professioneel advies over uw toestel.

'); }, false );