iPhone scherm reparatie Utrecht

  • Wij repareren uw scherm of vervangen uw batterij terwijl u wacht
  • In onze fysieke winkels kunt u gewoon, zonder afspraak, binnenlopen
  • Wij zijn een officieel erkend UNETO-VNI elektrotechnisch reparatiebedrijf
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen en batterijen
  • Snel, voordelig en professioneel

 

Heeft u uw smartphone laten vallen? Of heeft u uw iPhone per ongeluk ergens tegenaan gestoten? Om wat voor reden uw iPhone scherm dan ook kapot is: voor iPhone scherm reparatie in Utrecht bent u bij Smartphonestuk.nl aan het juiste adres. Om wat voor model iPhone het ook gaat, wij kunnen ook de allernieuwste modellen en types repareren. Dit komt omdat wij een uitstekende aanlevering hebben van uitsluitend originele iPhone onderdelen. Snelle, voordelige en professionele iPhone scherm reparatie in Utrecht? Bij ons loopt u gewoon, zonder afspraak, binnen.

 

Uw iPhone batterij vervangen in Utrecht? Kom naar Smartphonestuk.nl

 

Ook voor het vervangen van uw iPhone batterij in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Het is heel normaal dat uw iPhone batterij na verloop van tijd niet meer zo lang meegaat. Volgens Apple zelf behoudt een goed onderhouden batterij na 500 keer volledig opladen nog 80% capaciteit. Bent u een grootgebruiker? Dan zult u merken dat uw iPhone batterij na een jaar minder lang meegaat. Wij kunnen ons voorstellen dat u dit erg vervelend vindt, dat u uw iPhone niet continu aan de lader wilt hebben liggen. De oplossing? Uw iPhone batterij laten vervangen in Utrecht.

Meer dan alleen iPhone scherm reparatie en iPhone batterij vervangen in Utrecht

Naast iPhone scherm reparatie in Utrecht en iPhone batterij vervangen in Utrecht zit u bij ons ook helemaal goed voor het laten repareren van andere merken smartphones en tablets. En sinds 2017 verkopen we ook telefoonabonnementen en verzekeringen om zo het complete plaatje voor u als particuliere of zakelijke klant aan te kunnen bieden.

Meer weten over onze mogelijkheden? Kom langs in onze winkel of bel naar 030 – 265 83 86. Wij staan voor u klaar.

'); }, false );