Gsm reparatie Utrecht

  • Wij zijn een officieel erkend UNETO-VNI elektrotechnisch reparatiebedrijf
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen en batterijen
  • Van oude tot de allernieuwste modellen en dat van verschillende merken
  • U krijgt drie maanden garantie op gsm reparatie

 

Heeft u uw telefoon laten vallen met als gevolg een scheur in het scherm? Doet uw touchscreen het minder goed of gaat uw gsm gewoonweg niet meer aan? Geen probleem, kom voor uw gsm reparatie in Utrecht naar Smartphonestuk.nl. Wij repareren zowel nieuwe als oude modellen gsm’s van de meest uiteenlopende merken zoals Apple, Samsung, Nokia, LG, Sony, Huawei en Motorola. Loop gerust binnen in één van onze fysieke vestigingen, u hoeft geen afspraak te maken.

 

Gsm reparatie Utrecht: ook de allernieuwste modellen

Waar veel van onze concurrenten niet kunnen garanderen dat ze ook de allernieuwste modellen repareren, kunnen wij van Smartphonestuk.nl dat wel. Wij kunnen namelijk ook de allernieuwste en meest populaire modellen die nieuw op de markt verschijnen repareren. Wij hebben een uitstekende aanlevering van alle onderdelen smartphones en tablets en kunnen daarom alle nieuwe onderdelen bestellen voor reparatie. Kies voor uw gsm reparatie in Utrecht voor Smartphonestuk.nl.

Fysieke schade en softwarematige defecten

Bij gsm reparatie in Utrecht wordt vaak alleen aan fysieke schade gedacht. En natuurlijk elke fysieke schade kunnen we voor u repareren. Maar naast fysieke schade kunnen wij ook softwarematige defecten herstellen. Denk bijvoorbeeld aan een gsm die steeds uitvalt of updates die voortdurend vastlopen. Wij pakken altijd de werkelijke oorzaak aan door eerst een goede diagnose van het defect te stellen. Op deze manier kunt u weer snel verder met uw apparaat en dat tegen zo laag mogelijke kosten.

Meer weten over onze mogelijkheden? Kom langs in onze winkel of bel naar 030 – 265 83 86. Wij staan voor u klaar.

'); }, false );