Apple reparatie Utrecht

  • Gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets van het merk Apple
  • Wij zijn een officieel erkend UNETO-VNI elektrotechnisch reparatiebedrijf
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen en batterijen
  • Apple reparatie klaar terwijl u wacht
  • Professioneel, snel en voordelig

 

Wanneer uw Apple smartphone of Apple tablet kapot is, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk, maar wel op een goede en professionele manier laten repareren. Bij Smartphonestuk.nl bent u aan het juiste adres voor Apple reparatie Utrecht. Voor het repareren van uw Apple device werken wij uitsluitend met originele onderdelen. We zijn dan ook niet voor niets een officieel erkend UNETO-VNI elektrotechnisch reparatiebedrijf.

 

Apple reparatie Utrecht: fysieke en softwarematige defecten

Of uw Apple apparaat nou een fysiek of een softwarematig defect heeft: voor alle soorten Apple reparatie staan wij in Utrecht voor u klaar. Met fysieke schade bedoelen we onder andere een kapot scherm, een touchscreen dat niet meer naar behoren werkt, een accu die aan vervanging toe is of een microfoon die het niet goed doet. Bij softwarematige defecten kunt u onder andere denken aan een mobiele telefoon die steeds uitvalt of updates die voortdurend vastlopen. Wij pakken altijd de werkelijke oorzaak aan door eerst een goede diagnose van het defect te stellen.

Veel meer dan alleen Apple reparatie

Wij doen veel meer dan alleen Apple reparatie in Utrecht. Ook voor het repareren van smartphones en tablets van andere merken zit u bij Smartphonestuk.nl helemaal goed. En sinds 2017 verkopen we ook telefoonabonnementen en verzekeringen om zo het complete plaatje voor u als particuliere of zakelijke klant aan te kunnen bieden.

Meer weten over onze mogelijkheden? Kom langs in onze winkel of bel naar 030 – 265 83 86. Wij staan voor u klaar.

'); }, false );